La noi puteti opta pentru un pranz sau o cina rafinata si eleganta, intr-un spatiu cu o cromatica placuta, calda. Stilul modern combinat cu cel clasic, fac din restaurant Romantic un loc perfect atat pentru mese de afaceri cat si pentru alte evenimente speciale.

Romantic poate fi dimineata coltul tau de liniste pentru cafea si mic-dejun, la amiaza locatia ta secreta pentru pauza de masa, seara va fi locul de retragere la muzica buna si bauturi fine iar noaptea spatiul de petreceri cu lume si muzica alese cu mare atentie.

Bea o cafea in timpul zilei sau o bere seara, intr-un ambient cu adevarat Romantic.

Piscina Romantic este o alegere ideala daca vrei sa iti petreci zilele insorite de vara intr-o atmosfera de vacanta, cu dotari la standarde foarte inalte, vegetatie luxurianta, cocktail-uri gustoase, armonie si muzica ambientala, o adevarata oaza de liniste si relaxare ce te va scoate din monotonia orasului.

Facilitatile si conditiile de inalta calitate fac ca piscina Romantic sa fie considerata una dintre cele mai bune locuri din Focsani pentru a petrece timpul liber.

Oferta speciala

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa apasati pe butonul Revendica aceasta postare! Va multumim.