Hotel Fashion Center Focsani nu asigura doar conditiile de prima necesitate, cum ar fi odihna si masa, ci si facilitati de informatii, comunicare, precum si alte servicii vitale pentru oamenii de afaceri.

Toate spatiile de cazare sunt dotate cu grup sanitar propriu, telefon, cablu internet, minibar, iar temperatura este controlata cu ajutorul instalatiilor de aer conditionat instalate atat in spatiile de locuit, cat si in bai.

Mentionam ca hotelul nostru va ofera servicii la un nivel inalt din punct de vedere al calitatii, iar dotarile aferente (sala de festivitati, restaurant, bar, terasa, gradina interioara, sala de gimnastica, sauna, jacuzzi) pot satisface gusturi din cele mai variate.

Hotel Fashion Center – Sorste – Hotel Focsani

Oferta speciala

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa apasati pe butonul Revendica aceasta postare! Va multumim.